Aloitin uuden blogin korttiaskartelulleni, josta on tullut yllättävän lyhyessä ajassa tärkeä ja suuri osa elämääni. Toki olen kortteja askarrellut aina, mutta joulun alla tilatessani ensimmäiset 3D-arkit, jäin koukkuun tähän touhuun. Olin miettinyt jo jonkin aikaa mitä "sivutyötä" tekisin lasten hoidon ohessa ja vastaus tupsahti eteeni ensimmäisten korttien myötä. Tätä minä haluan tehdä!

Ensinnäkin nautin pienestä näpertelystä, jolloin voi istahtaa paikalleen ja heittää aivot narikkaan. Toiseksi nautin niin suuresti etsiessäni valmiille kuvalle sopivaa korttipohjaa, sopivia tarroja ja muita koristeita. Rakastan värejä ja kaikkea kaunista. Ja voi sitä palkitsevaa tunnetta, kun saan kortin valmiiksi! Ja kahta täysin samanlaista korttia ei varmaan tule.

Tämä blogi on siis omistettu korttiaskartelulle, näpertelylle, väreille, nauhoille, kauniille kuville, kukille, keijuille, enkeleille, juhlille, onnelle, ilolle, rakkaudelle.... Yksi kortti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Kommentit ovat tervetulleita ja koska tämä harrastukseni on vielä aika alussa, niin suurella kiitollisuudella otan vastaan vinkkejä, ohjeita ja neuvoja kokeneemmilta. Aikeissa olisi tutustua myös leimasimiin ja muihin tekniikoihin ja niistä varmasti tulen kyselemäänkin myöhemmin.

Tervetuloa!

Mihanna

444366.jpg

60-vuotis onnittelukortti tädilleni