Minusta on kiva saada toiveita korteista. Toiset antavat toiveita yleisesti.... kuten tässä "autokortteja, mieluiten amerikanrautoja". Kiireellä piti nämä tehdä, kun olin luvannut lähettää maanantaina, niin maanantain vastaisena yönä nämä pikaisesti värkkäsin ja halusin kokeilla samalla uusia ympyräkorttipohjia (ylävasemmalla cd-kortti neliöpohjalla, muut ympyräpohjalla). Tuli vähän pliisut ja yksinkertaiset...

1472501.jpg

Toiset katsovat blogistani tekemiäni kortteja ja tilaavat "samanlaisen". En kuitenkaan yleensä tee ihan samanlaisia, joten uniikkeja tulee niistäkin. Arielin aikaisempi versio täällä ja Muumimamman täällä. Näistä Disneyn kuvistahan ei voi yleisesti myyntiin tehdä kortteja, että nämä menee omaan ja läheisten käyttöön. Ja Muumimamma on netistä neljään kertaan tulostettu kuva ja niistä kolmedeeksi leikattu ja koottu.

1472502.jpg

Sitten haastavimpia, mutta yleensä myös antoisimpia ovat tilaukset, jossa korttiin pitäisi saada juuri jokin tietty kuva, ja jos sitä ei löydy 3D-arkkina. Kuten tässä, kun mies soitti ja tilasi kaverilleen amerikanauto-kortin jonkun tietyn merkin perusteella vielä. Hän sitten lähetti auton kuvan minulle sähköpostitse ja vähän aikaa ihmettelin, että kuinkas minä tästä kortiksi muutun ja vieläpä 3D-kortiksi... Yhden illan ajatusta hauduttelin päässäni ja päädyin sitten siihen, että tulostin kuvan neljä kertaa valokuvapaperille ja leikkasin niistä sitten kerrokset ja kokosin kolmiulotteisen kuvan. Olisi varmaan voinut jollekin kiiltävälle, tarpeeksi vahvalle paperillekin tulostaa, mutta kun ei mulla ollut semmoista niin sitten valokuvapaperille. Itse ainakin olen lopputulokseen tyytyväinen, toivottavasti myös kortin tilaaja sekä saaja. Harmi vaan kun kuvassa ei näy ne se kolmiulotteisuus.

1472508.jpg