Kaupassa jälleen uusia tuotteita korttiaskarteluun, skräppäykseen ja muuhun askarteluun.

3D-lasitetta löytyy nyt kirkkaana sekä kaksi erilaista värillistä settiä, jossa toisessa on pastellisävyjä ja toisessa perusvärejä. 3D-lasite on happovapaa ja myrkytön nestemäinen aine, jota voi käyttää korttiaskartelussa, skräppäyksessä ja leimasintyöskentelyssä. Kuivuttuaan se muodostaa kovan 3-ulotteisen pinnan. Tuotetta voi käyttää monenlaisille pinnoille, kuten paperi, lasi, metalli, nahka...En ole vielä kerennyt itse tuotetta kokeilla, mutta laitan sitten kyllä tänne blogiin lisää tietoa, kun olen ainetta testannut.

Toinen jännä uutuus on Mist spray, sumuspray, jolla saa mukavan sumuisen värityksen. Värejä voi myös sumuttaa päällekkäin ja saada aikaan erilaisia värikerroksia. Sumuspray sopii hyvin skräppäykseen, paperiaskarteluun sekä kodin sisustusprojekteihin. Happovapaa ja arkistokelpoinen.

Kolmas uutuus mitä otin vähän kokeeksi, on Magic Mesh-koristeverkko, joka on monikäyttöinen ja itsetarttuva materiaali, jota voi työstää monin eri tavoin. Tuote sopii hyvin myös lasten askarteluun!

Myös uusia skräppipapereita ja ihania jouluisia koristeita löytyy uutuuksista, mm. aivan ihania pikkuisia piparkakkumuotteja!