Kaupasta löytyy nyt uutuuksia sekä lahjatavaraosastolta, että askartelupuolelta.

Lahjatavaroissa uusia enkeleitä ja keijuja. Täydennyksenä tullut lisää suosittuja traktori- ja kissamukeja, sekä uutena  mm. kana/kukkomukeja ja ruusumukiparia.

Askartelupuolelle tänään päivitetty YouDon lähetys. Osa tuotteista oli jälkitoimituksessa, joten paria uutta jouluistakin tuotetta vielä tuli, vintagekukkia ja huopakuvioita. Myös muita kukkia ja lehtiä sekä täydennyksenä sumusprayta, joten jälleen saatavilla MistSpray Bright Gold. Aija on innostunut sumuspraysta ja käyttänyt sitä useissa korteissaan, joten kannattaa käydä vinkkiä hakemassa Aijan blogista!

Ystävänpäivä-askarteluihin tuli sydämiä punaisena ja valkoisena.

Itse ihastuin kuitenkin eniten näihin kahteen tuotteeseen:

Akryylileimasinsetti, jossa ihania koristeleimasimia ja takana vielä vinkkejä miten noita leimasimia yhdistelemällä voi luoda ihania kokonaisuuksia!

2148461.jpg

Sekä suloiset MiniBag-laukut askartelutarvikkeiden säilytykseen ja kuljetukseen.

2148462.jpg

Sain tänään viimetipassa tehtyä omat joulukortit ja kerkesin saada ne postiin juuri ja juuri ennen klo 16.30! Muutamia kortteja täytyy laittaa vielä vähän jälkijunassa, jos kerkeän, mutta "pakolliset" on nyt laitettu.

Vielä kerkeää tilata lahjat pukinkonttiin! Torstaihin 18.12. mennessä tilatut ja maksetut tilaukset kerkeävät jouluksi. Mihanna viettää joululomaa perheen parissa 20.-28.12.2008. Nettikauppa toimii normaalisti ja loman aikana tulleet tilaukset käsittelen loman jälkeen saapumisjärjestyksessä. Jännittävää joulun odotusta!

-Mihanna-