Kylläpäs on taas aikaa vierähtänyt päivityksistä. Nytpä teenkin niin, että laitan ennakolla muutamia päivityksiä, niin on uutta katseltavaa täälläkin sitten useammin.  Näissä siis kevään aikana tekemiäni kortteja. Senkin takia ihan hyvä laittaa välillä kuvia uusista jutuista, kun paljon tullut tilauksia joihin sitten olen joutunut sanomaan, ettei tuota kuvaa enää löydy valikoimistani, koska kuvat ovat niin vanhoja. Enemmän nyt olen tehnytkin leimasinkortteja, mutta toki myös 3D-kortteja teen tilauksesta.

1586894.jpg

Tämä kortti lähti vapun alla 2-vuotiaalle Aino-tyttöselle, sopi siis tuo Magnolian ilmapallo-tyttö hyvin ajankohtaan. Valitettavasti kuva on vähän huono, eikä kuvan värit näy ihan kunnolla.

Laitoin muuten nyt Huuto.nettiin muutamia korttejakin myyntiin, vielä kerkeää ylioppilaillekin huutaa yksilölliset kortit sieltä! Kaikki kohteeni löytyy täältä. Linkki kohteisiini löytyy myös sivun alaoikealta.

Edit. Nyt olen ajastanut uusia postauksia niin, että ainakin 6.6. asti tulee jotain uutta tänne blogiin joka päivä, joten tervetuloa vierailulle nyt useammin, on jotain uutta nähtävääkin!