Tänään tulivat Memory Boxin uudet paperikot ja jalokivitarrat, sekä täydennyksenä muutamaa vanhempaa paperikkoa ja suosittuja helmitarroja.

Vettä sataa ja tuulee, niin mikäs sen parempaaa puuhaa tällaisella ilmalla, kuin askartelu! Piti heti testailla uusia papereita ja tällaiset pikaiset kortit tekaisin.

1250516687_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taustapaperi Twilight-paperikosta, korttipohjana oranssi neliökorttipohja, paperikukat, -ruusu ja -lehdet ovat Green Taran, kuten myös oranssi verkkonauha. Itse tykkään kovasti noista Green Taran tuotteista ja ovat nyt olleet minulla kovassa käytössä. Josko saisin päivitettyä uusimpia kortteja välillä tännekin.

Twilight-paperikossa on halloween-tunnelmaisia papereita, mutta käyvät hyvin muuhunkin. Pidän noista Memory Boxin papereista juuri senkin takia, että ovat väreiltään tiettyyn aikaan sopivia, mutta kuvioinnit useinkaan eivät ole, joten niitä voi käyttää ympäri vuoden. 

1250516914_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä ensimmäinen tekemäni joulukortti tälle vuodelle! Paperit Spiceberry-paperikosta ja kukka on Green Taran joulutähti.

Torstaina lähden pienelle lomalle ja palaan sunnuntaina. En ole vielä varma millä ja mihin aikaan lähden torstaina, joten en ole varma vielä kerkeänkö käsitellä torstain tilaukset, perjantaina ei ainakaan ole tilausten käsittelyä. Maanantaina homma toimii sitten taas normaaliin tapaan, eli tilausten käsittelyt ja postitukset tehdään joka arkipäivä.

Design Teamiin olen valinnut jo yhden henkilön, eli Piancan. Pianca asuu minua melko lähellä ja olemmekin jo suunnitelleet yhdessä jotain askartelutapahtumaa tänne "Pohjois-Suomeen". Ajankohdasta ja tapahtuman laadusta ilmoitellaan myöhemmin, kun suunnitelmat alkavat edetä.

Askartelun iloa!

Mira