Lupasin ilmoittaa Mihannan Designer Teamiin valitut tällä viikolla. Vähän viime tippaan jäi, mutta kerkesinpäs!

Ensinnäkin tahdon kiittää lämpimästi kaikkia, jotka asiasta kiinnostuivat ja laittoivat hakemuksen! Aivan upeita kortteja ja askarteluita, ihania blogeja ja innokkaita ja innostavia ihmisiä blogien takaa tuli hieman tutummaksi tämän valintaprosessin aikana.

Valinta oli vaikea, sillä niin paljon mainioita ehdokkaita oli, ja niin huolella ja monipuolisesti laitettuja hakemuksia, että olisin halunnut valita kaikki! Vaan johonkin oli raja vedettävä ja valitsin nyt kuusi tiimiläistä. Hieman pohjaa sille, kuinka valinnat tein. Yllätyin, kuinka paljon tuli hakemuksia sellaisilta, jotka olivat jo jonkun muun suomalaisen askartelukaupan DT:ssa. Keskusteltuani muutaman tahon kanssa, tulin siihen päätökseen, että ammattieettisistä syistä en valinnut omaan tiimiini sellaisia, jotka jo joku toinen suomalainen askartelukauppa oli "löytänyt". Näin myöskin uudet henkilöt saivat ikään kuin suuremman mahdollisuuden päästä DT:ksi.

Edit 9.3. Tein radikaalisti ja poistin kaikki tähän postaukseen tulleet kommentit, koska alkoi jo tulla väkivaltaisia ja kaikkia tahoja syyllistäviä tekstejä anonyymeiltä. Valitettavasti pointtini tässä asiassa ymmärrettiin väärin, joten selvennän vielä: toisen kaupan kanssa yhteistyötä tekevien hakemukset olivat mukana haussa, mutta viimeisissä, lopullisissa päätöksissä, kun toistakymmentä hakijaa piti vielä puolittaa, ratkaisi muutaman kohdalla yhteistyö toisen kaupan kanssa ja se oli siis sen takia, että kunnioitin toisen kaupan omistajaa, enkä uskaltanut "astua heidän varpailleen". Asia, johon halusin saada mielipiteitä, oli se, että olisinko muiden mielestä voinut valita tiimiini henkilön, joka tekee DT-juttuja toiselle "samanlaiselle" kaupalle. Keskustelu lähti aivan väärille raiteille, ja puhuttiin ihan eri asiasta, kuin mitä minä tarkoitin.

Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen omaan tiimiini, jotka ovat taitavia askartelijoita ja ihania ihmisiä! Harmi että tämä mukavaksi tarkoitettu asia kääntyi itselleni painajaiseksi ikävien väärinkäsitysten vuoksi.

Uudet Mihannan Designer Teamilaiset ovat:

Jehkotar

Tarja L

Minna

Hanne

Merja

Susanne

sekä "vanha" tuttu

Aija

Minä itse hitaana ja laiskana nyt vasta sain ilmoitettua tiimiläisistä, mutta aktiiviset tiimiläiset olivatkin jo toisiansa bonganneet! ;)

Tiimiläisten töitä voitte jatkossa seurailla heidän blogeissaan, joihin linkit löytyvät myös sivulaatikosta.