Hohhoijaa, tänään piti olla kortintekopäivä, piti tehdä iso kasa kortteja Lappeenrantaan... sitten tuli yksi kaksospoikavauvakorttitilaus ja sen sainkin tehtyä nopeasti, kun leimakuvat oli valmiiksi väritetty ja tein samalla kaavalla kuin aiemmin olen tehnyt tyttökaksosille kortin.

1945809.jpg

Sitten pyörittelin kuvia ja papereita, muttei ei oikein tullut inspiraatiota ja ideaa, joten kasasin stanssattuja 3D-kuvia ja leikkelinkin muutaman 3D-kuvan. Myöhään iltapäivällä sitten sain aikaiseksi kortin , jossa Traveler Tilda istuu matkalaukkujen päällä. Selvästi on reissuun lähdössä. Itsekin taidan olla loman tarpeessa, kun ei tulosta syntynyt tämän enempää, vaikka sain melkein koko päivän pyhittää askartelulle, kun mies oli lasten kanssa.

1945787.jpg

Varmaan osansa verotti eilinen päivä ja siihen valmistautuminen, kun olin Oulun blogitapaamisessa myymässä askartelutarvikkeita. Tuli muutamat blogikasvot tutuksi ja mukavaa oli. Uutta tapaamista suunniteltiin jo marraskuulle. Orvokki varmaan infoaa siitä sitten lähempänä, kun päivämäärä varmistuu.

Magnoliat ja paljon muutakin on  tarjouksessa vielä syyskuun loppuun asti ja uudet syksyiset ja halloween-Magnoliat ovat tulossa!