Kerronpa vähän kuulumisia askartelun saralta. Tammikuussa ostin itselleni BigShot-laitteen ja olen käyttänyt paljon sitä mm. taustojen kohokuvioimiseen. Olen tilaillut myös ulkomailta siihen tarvikkeita ja stansseja/sabluunoita.

Näin kevään korvalla olen myös innostunut lisäilemään kortteihin kukkia... kuten

1326123.jpg

kaksospoikien kortissa... oikeanpuoleisessa BigShotilla kohokuvioitu taustapaperi.

1326127.jpg

4v. tytön kortissa... Sydän-kohokuvio tehty BigShotilla, tosin stanssi on Cuttlebugin, kuten alempana olevat kohokuviotaustatkin. Myös kirjaimet on tehty ko. laitteella. Kirjaimet ovat Sizzix Sizzlits "Cat`n´Mouse".

1326226.jpg

ystävänpäiväkorteissa... Vähän olen alkanut kokeilla myös leimasinkuvia.

1326261.jpg

1326227.jpg

Ystävänpäiväkorteissa myös kohokuvioitua taustaa.

1326202.jpg

lahjakorteissa.... Tein kampaajalleni lahjakortteja hyödyntäen ihania skräppipapereita, sekä kukkia ja ääriviivatarraperhosia.

1326212.jpg

Lahjakortteja lähempää

Pari viikkoa sitten sain yllättävän (erittäin iloisesti) sähköpostin. Joku halusi korttejani myyntiin puotiinsa ja nyt siis korttejani voi ostaa myös Lappeenrannasta Kultakranssi-suklaapuodista! Käykääpäs katsomassa mitä ihania herkkuja siellä on tarjolla! Erilaisia suklaatuotteita voi tuolta tilata myös postitse!

Löysin myös uuden askarteluherkkukaupan :)  netistä Polinka-nappikauppa. Ja tällaisia herkullisen näköisiä nappeja tilasin perjantaina ja tänään tulivat.

1326289.jpg

Ensi viikon olemme hiihtolomalla, joten en ole sähköpostitse tavoitettavissa 1.-9.2.2008.

Aurinkoisia kevättalven päiviä kaikille! Rentouttavaa hiihtolomaa muillekin lomailijoille!