Viikonloppuna olin Oulaisissa Hyvinvointimessuilla myymässä korttejani ja muutakin.  Hauska yllätys oli, kun yksi asiakas sanoi, että on korttejani nähnyt blogissani!!! Terkkuja vaan sinulle, jos näet tämän! Harmittaa vaan, kun en tajunnut kysyä, että onko itselläsi blogia ja/tai kommentoitko blogeissa ja millä nimellä!? Mutta voithan ottaa yhteyttä myös siinä vauvakortti-asiassa, kun vauva syntyy ja tiedät sukupuolen! :)

Messut olivat erittäin kannattavat jo siinäkin mielessä, että korteilleni löytyi nyt jälleenmyyntipaikka! Niitä voi ostaa huomisesta lähtien Oulaisten Lahjavakasta. Että jos oulaistelaisia (eikös se noin hassusti sanota?) on kuulolla, niin sieltä voi käydä kattelee jos kortin tarvetta pukkaa!

Yritin tänään alkaa tehdä niitä ATC-kortteja, mutta en saanut mitään aikaiseksi! Ei kerta kaikkiaan tullut mitään ideaa! Eihän niin pieneen korttiin mitään mahdukkaan! ;) Kokeilin, kääntelin ja vääntelin korttipohjan päällä vaikka mitä ja yritin keksiä aiheita, mutta mihinkään aiheeseen ei tuntunut löytyvän mitään aineksia. Heitelkääpä jotain helppoja aiheita, että pääsisin alkuun hommassa!

Sitten vielä semmonen ilmotusluontoinen asia, että jos on muitakin Mummu-leimasimia kaipaavia, niin nyt löytyy Finnstamperilta! Sinne laitoin asiasta toivomusta aikaisemmin ja lupasivat laittaa asian harkintaan, mutta arvelivat, ettei enää tälle äitienpäivälle kerkeä, vaan kyllä sitten kerkesikin! Joo ja hei jos joku tilaa sieltä lähiaikoina, niin oisko niin yli-ihana ja tilaisi mulle tuon Onnea Mummulle -leimasimen ja lähettäisi sen mulle!?  Maksan luonnollisesti postikulut! Mulla kun ei nyt muuta tilattavaa tuolta Finnstamperilta ole, ja siellä on muistaakseni 20€ minimitilaus. Ei täällä blogissa kyllä taida vielä järin suurta kävijäkuntaa olla, mutta pitää silti yrittää, jos sattuis joku semmonen huomaamaan, joka aikoo tilata! 

Edit 29.4. Puhuin ihan puuta heinää; ei siellä Finnstamperilla mitään minimitilausta ole! Joo ja rupeskin tuntumaan, että voisinkin ehkä jotain leimasimia tarvita, joten voi olla että teenkin itse tilauksen... :)