Ystäville ja läheisille teen kortit juuri heitä varten. En siis ota varastoistani valmiiksi tehtyjä kortteja, vaan teen kortin tarkkaan miettien.

Harlekiini-kortti on rakkaalle ystävälleni/serkulleni, joka täytti vuosia. ONNEA vielä kerran! Lapsuudesta mieleeni yritti tunkea jokin harlekiini-juttu serkun huoneesta, olisiko se ollut juliste... tai koriste-esine... en saa tarkkaan päähäni, mutta tästä kuvasta hän tuli heti mieleeni.

527756.jpg

Jenna-siskolle tietenkin nallekortti! Kuvakin piti varta vasten tilata, kun löysin sopivan nallemaisen nallen kuvan. (ja saihan siinä sitten tilata vähän muutakin mukana...) :)

Taustapaperin kuviointi on kuin nallen turkkia ja nappi on kuin nallen napa... tai nenä... tai voi se olla silmäkin... No joka tapauksessa minusta se nappi kuului niin tuohon korttiin!

Onnea Pikkusisko!

527759.jpg

Nämä koulupojat eivät menneet läheiselleni, paitsi että korttien antaja on rakas serkkuni, joka nämä siis tilasi. Aikaisemmin olen näitten kuvien kanssa taistellut, kun tuntui ettei sopivia taustoja löydy millään. Mutta näin näistä tuli mielestäni aika pirteät. Toivottavasti pojat eivät tykkää huonoa punaisesta ja oranssista, vaikka taitaahan nuo nykyajan lapset olla jo suvaitsevampia sen suhteen....?

527757.jpg