Puoli kiloa ja moneksi tunniksi, päiväksi ja viikoksi askarteluiloa lähetti minulle Liljankukka. Tuhannet kiitokset ihanasta lähetyksestä! Paketissa oli monenlaisia ihania papereita ja kartonkeja, korttipohjia, 3D-kuvia, ääriviivatarroja, nauhoja (ihania pitsisellaisia!), sabluuna, tapettipaloja ja pusseissa isot määrät ihania timantteja, pikkupeilejä ja muita pikkukoristuksia. AIVAN IHANIA! ISO KIITOS!

673923.jpg

Mikä parasta, melkein kaikki olivat sellaisia, mitä minulla itselläni ei ole eikä ole ollut. Vain 3D-kuvissa ja ääriviivatarroissa oli tuttuja juttuja, mutta muu oli uutta ja ihmeellistä ja ihanaa!  Tässä lähikuva -joskin melko huono sellainen- pikku aarrepusseista.  Yksi kysymys; mitä ovat nuo jutut tuossa oikealla alhaalla olevassa pussissa ja mihin niitä voisi käyttää? Ei heti itsellä sytytä.

673925.jpg

Hihiii, myönnänpä tässä, että olen aina ihmetellyt, että mitä ihmettä tapeteilla voi tehdä askartelussa ja jopa mietin itsekseni, että toivottavasti minulle ei osu pariksi mitään tapetinlähettelijää! ;) Vaan nyt olen ikionnellinen että osui! Koin herätyksen! Tapetin palat ovat aivan mahtavia korttiaskartelussa! Aivan ihania taustapapereina! Sain taas uutta intoa korttiaskarteluun ja uudet kortit näyttävät minusta aivan ihanilta tapetinpalojen ansiosta! Harmi ettei ne kuvissa pääse ollenkaan oikeuksiinsa. :(

673932.jpg

673936.jpg

Nyt lähden leikkelemään lisää kuvia, että saan taas huomenillalla tehdä ihania tapettikortteja! =)

KIITOS LILJANKUKKA!

Lisäys 20.6.07 Itse lähetin puolisen kiloa askarteluiloa vaihdon emännälle, eli mrs vsop:ille. En kuvannut itse lähetystä, toivottavasti mrs vsop laittaa kuvan joskus omaan blogiinsa. :)

Edit 3.7.07 Tässä linkki  mrs vsop:n postaukseen, jossa myös kuva lähettämästäni puolen kilon paketista.