Odotin innoissani lomalta kotiin paluuta, sillä ajattelin, että postin joukossa pitäisi olla kaksi Toveri Kesäkuun lähetystä, sekä SAY:n viimeinen "paljastuspaketti". Vähän petyin, kun ei ollut "kuin" Toveri Kesäkuun kolmas lähetys saapunut. ;)

No eipä siinä mitään, kun itsekin vasta maanantaina laitoin Toveri Kesäkuun viimesen lähetyksen postiin, ja omalle SAY:lleni en ole vielä viimeistä pakettia ja paljastusta edes laittanut, koska tiedän hänen olevan lomalla heinäkuun puoli väliin ainakin, eikä hän siis näin ollen pakettiani saisi aikaisemmin, vaikka sen jo postittaisinkin.

Tässä siis Tanjalta saamani Toveri Kesäkuun kolmannen viikon lähetys. Keksinkin heti tuolle muistikirjalle käyttöä ja aloin laittaa siihen muistiin kaikki vaihto-, toveri- ja ystäväosoitteet, yms tiedot. En ole muistanut kuvata yhtään Tanjalle laittamaani lähetystä, eikä hänkään ole laittanut kuvia lähetyksistäni, mutta jospa laittaa jotain kun saa uuden koneen. ;)

707057.jpg

Tänään sitten posti toi ensimmäisen lähetyksen Toveri Heinäkuulta, eli AnneHelenalta. Paljon kaikkea ihanaa hän olikin kuoreen laittanut. Kiitos paljon AnneHelena!

707056.jpg

Muistan lapsuudesta nuo ihanat lady-kiiltokuvat! Lisäksi paketissa oli servettejä, leppistarroja, leppis- ja korentopuukuvioita, silkkinauhaa, lakuja ja ihania keijuaiheisia pikkuisia papereita ja kirjekuoria.

Tässä vielä kuvaa lomalta hankkimistani askartelutarvikkeista. Kiertelin Tiimarin ja kirjakauppojen alennusmyyntejä ja löysin myös kivoja juttuja ToveriKuuta yms. ajatellen, vaan niistä en nyt kuvaa laita.

5.7.07 Kiitos Maiju siitä Paprus-vinkistä. Kaupan löysinkin, mutta olikin juuri lomalla!

707055.jpg