Mietin, että perustanko kaupalleni uuden, oman blogin, jossa voisin kertoa uutuuksista, esitellä tuotteita ja ilmoitella kampanjoista yms. Päätin nyt kuitenkin pitää vain tätä yhtä blogia ja sekoittaa tänne niin "siviili-", kuin "kauppa-Mihannan", eli täältä voi nyt sitten löytyä vähän sitä sun tätä, vapaa-aikaa ja "työtä".

Kaupan hengenkin kun haluan olevan "ihmisläheinen", aito ja ystävällinen. Välttelen siis sen tyylistä puhetapaa, kuin "palvelemme", "olemme", jne. Koska Askartelu- ja lahjakauppa Mihanna olen vain minä, niin mieluusti puhun minä-muodossa ja palvelen asiakkaita omana itsenäni. Myös kaupan sloganilla "Kaikkea ihanaa Sinulle ja läheisillesi" tahdon viestittää sitä, että kauppani ja minä olemme Sinua varten, että voisit avullani ilahduttaa niin itseäsi kuin läheisiäsi. Tämä onnistuu niin valmiiden lahjatuotteiden, kuin lahjojen ja korttien valmistukseen tarvittavien materiaalien valikoimalla. Tällainen kauppa siis syntyy, kun yhdistetään lähihoitaja ja intohimoinen askartelija ja lahjojen tekijä/antaja... Onhan askartelu erittäin suuresti parantavaa, kuntouttavaa ja terapioivaa hommaa, eikös?

Itse äitinä koen aina pikkuisen omantunnonpistoksen, jos tilaan tuotteita vain itselleni. Lapset kun ovat aina innoissaan postia hakiessamme, jos on tullut paketteja, mutta sitten heistä näkyy lievä pettymys, jos paketti onkin aina vain äidille. Myös hyväksi ystäväksi tullut "asiakas" on inspiroinut minua, sillä heillä askartelu on koko perheen  harrastus pienimmästä isoimpaan ja he ovat tehneet minulta ihania tilauksia, joissa jokainen lapsi on kirjannut omat ostoksensa viikkorahojensa puitteissa samalla kun äiti on tehnyt tilausta.

Näiden edellämainittujen asioiden inspiroimana pyrin pitämään kaupan valikoimissa myös lapsille sopivaa materiaalia: edullisia, myös 1-osaisia korttipohjia, kiiltokuvia, tarroja, lajitelmia ja yllätyspaketteja, sekä lahjaosastolla pikkuisia edullisia pehmoeläimiä ja muuta pientä kivaa. Kaikki nämä käyvät tietysti myös aikuisille.

Kauppa on muutenkin hyvin minun näköiseni niin ulkomuodoltaan kuin sisällöltään. Yhtenä ajatuksena on ollut myös pikkupaikkakuntalaisten huomioiminen. Lähinnä heitä (meitä) ajatellen pyrin pitämään ja saamaan kaupan valikoimiin myös ihan perusaskartelutarvikkeita kartongista liimoihin, sillä kaikilla paikkakunnilta tai edes läheisyydestä ei löydy Tiimaria tai kirjakauppaa, josta näitä pääsisi pikaisesti hankkimaan.

Kolmas, ja suurin kohderyhmä on sitten enemmän askartelua harrastavat, jotka kaipaavat koko ajan uusia ideoita, materiaaleja ja tarvikkeita. Toiveita ja ideoita otan mielelläni vastaan ja yritän mahdollisimman hyvin seurata uusia tuulia... tosin ne tuntuvat olevan nykyään níin voimakkaita, ettei meinaa perässä pysyä, joten tämänkin vuoksi kaikenlaiset vinkit ja toiveet ovat tervetulleita. Mahdollisuuksieni mukaan yritän niitä toiveita sitten toteuttaa.

Tulevaisuus näyttää mikä kohderyhmä kauppani parhaiten löytää ja millä on eniten kysyntää, tietysti sen mukaan valikoima sitten painottuu.

Avajaishuuma kaupassa  jatkuu. Syyskuun loppuun asti paljon tuotteita alennetuin hinnoin, mm. Magnolian ja Penny Blackin-leimasimia, tarroja, Cardmaker´s-tuotteita, pehmoleluja ja tyynyjä sekä retroaiheisia huumorituotteita, (mukeja, magneetteja, lahjapapereita ja meikkilaukkuja) vain huumorintajuisille naisille!;)

Kaikkea tätä ja paljon muuta on

1873246.jpg

Tervetuloa!

P.S. Rekisteröitymällä kaupan asiakkaaksi saat ensikäden tietoa uusista ja tulevista tuotteista, tarjouksista, yms. Ollessasi kirjautuneena kauppaan, ostoskorisi tallentuu ja voit jatkaa ostoksiasi myöhemmin. Rekisteröityminen ei edellytä ostamista, eikä tilaaminen edellytä rekisteröitymistä. Syyskuun viimeiseen päivään mennessä rekisteröityneiden kesken arvon tuotepalkinnon!