Sain eilen jonkun sortin pistoksen ja päivitin kaikki blogini! Menikin monta tuntia tuossa hommassa! Nyt siis uusia ruokajuttuja Kotiäidin 3K:ssa ja tutuille uusia kuvia ja juttuja lapsista lasten blogissa. Jos osoite ja/tai salasana on unohtunut, niin kysäiskää!

Perjantaina lähdemme hiihtoloman viettoon ja palaamme kotiin vasta su 9.3.2008. Tuolla välillä en ole tavoitettavissa sähköpostitse. Vastailen maileihin sitten lomalta palattua ja tehdyt tilaukset toimitan viikolla 11.

Loman jälkeen olisi tarkoitus laittaa myyntiin taas jotain tuotteita, joille ei sitten ole ilmennytkään käyttöä minulla. Näin äkkiseltään tulee mieleen ainakin muutama leimasinpakkaus, sekä myös ihan uusia käyttämättömiä askarteluvälineitä, kuten pinsettisaksia, 3D-saksia, viivaimia, yms. Joten olkaapa kuulolla tuossa maaliskuun puolen välin tienoilla!

Minulla on myynnissä muutenkin jatkuvasti paljon askartelumateriaaleja, kuten kartonkeja, 3D-kuvia, ääriviivatarroja, skräppi- ja muita papereita, nauhoja, yms, yms. Jos kiinnostaa niin pyydä hinnasto!

Aurinkoista päivää, ilman huolen häivää!

-Mihanna-