Synttäriterveiset Mihannasta!

Askartelu- ja lahjakauppa Mihannan nettikaupan avaamisesta tulee tasan vuosi huomenna 1.9.2009. Synttäreitä juhlistetaan koko syyskuun ajan tarjouksin, tilauseduin ja arvonnoin. Myös paljon uusia tuotteita on tulossa syyskuun aikana. Uusia leimasimia tulossa mm. Gorjuss Girls, Whiff Of Joy, Magnolia, Stampavie, Mihannan omat tekstileimasimet ja jotain muuta aivan uutta myös. Lähipäivinä tulee paperipusseja, joista voi askarrella kauniita ja persoonallisia lahjapusseja.  Myös paljon muuta uutta tulossa!

Synttäriedut 1.9. klo:00.00 - 30.9. klo:24.00

* Syyskuun ajan paljon tarjouksia useissa tuoteryhmissä, mm. leimasimet -15-20%, skräppipaperit, 3D-kuvat ja koristeet -10%. Poistokorissa tuotteita -35% alennuksella. Tarjoukset voimassa syyskuun loppuun tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Uutuustuotteet ovat normaalihintaisia.

* Syyskuun aikana tehtyihin tilauksiin lisätään pieni yllätyslahja.

* Syyskuun lopussa arvotaan kolme lahjakorttia kaikkien syyskuun tilausten kesken. 1 tilaus = 1 arpalippu. Lahjakorttien arvot 20€, 10€ ja 5e.

Mihannan Designer Team

Mihannan DT on kokenut muutoksia muutamien vanhojen tiimiläisten luopuessa tehtävästä. Nykyiseen tiimiin kuuluvat vanhat tutut: Hanne, Jehkotar ja Merja. Uusia jäseniä ovat Pianca, Susa ja Anelma. Linkit tiimiläisten blogeihin löytyvät sivupalkista . Tiimiläiset valmistavat kortteja ja muita askarteluja Mihannan valikoimista löytyvistä materiaaleista. Kannattaa käydä tutustumassa taitavien tekijöiden blogeihin! Lämmin kiitos ex-tiimiläisille ja vanhoille tiimiläisille, sekä lämpimästi tervetuloa uudet tiimiläiset!

Haluatko tehdä hyvää?

AnniTannin elämää-blogin Tanja on laittanut blogiinsa hyväntekeväisyyshaasteen. Tässä lainaus AnniTannin blogista:

Haluaisitko sinä auttaa kodittomia koiria ja kissoja?

Jos haluat niin askartele Rekku Rescuelle syysmyyjäisiin kortteja myytäväksi!

Laita mainos blogiisi ja haasta kortteilijoita mukaan!

Osallistua voi blogitonkin. Jokainen kortteja tehnyt osallistuu arvontaan.

Mihanna on yksi arvontapalkinnon lahjoittajista. Lue koskettava tarina ja lisätietoja AnniTannin blogista. Auta kaltoinkohdeltuja eläimiä askartelemalla!

 

Värikästä syksyä ja askartelun iloa!

Mira