Tässä nyt eilen illalla väkertämäni ensimmäiset Pysselini. Ovat kyllä syötävän suloisia leimasimia! Skannasin näköjään kortit vähän vinksin vonksin...

2054010.jpg

Ensimmäisenä jouluinen Tomten Melwin. Paperi Memory Boxin Christmas Brights-paperikosta. Vihreäpohjainen paperi on toiselta puoleltaan punapohjainen. Kukan keskellä iso haaraniitti, johon raaputin jouluisen siirtokuvan.

2054013.jpg

Tätä leimasinta tulee varmasti käytettyä paljon. Täydellinen kuva kaikille pikkuprinsessoille, kuten omalle 2v. tyttärelleni, joka on nykyään niiin prinsessa ja uusi oma huoneensakin on prinsessahuone. Eli leimasin Prinsessan Agnes ja taustalla aivan ihana Memory Boxin paperi Sprout-paperikosta. Tässä paperikossa on pinkin ja vihreän sävyisiä papereita. Nuo MemoryBoxin paperit ovat niin kauniita kaikkine kiekuroineen ja koukeroineen, että ei hennoisi mitään laittaa päälle.

2054015.jpg

Tässä sitten kortti pikkuprinssille, eli Prins Melwin. Taustapaperina upea helmiäishohtoinen DCWV:n Luxury Blue Swirls. Harmi kun tuo hohto ei näy kuvassa.

2054014.jpg

Tämä leimasin on myös yksi suosikeistani. Jotenkin niin ihanan herkkä ja suloinen. Leimasin löytyy täältä ja upeat paperit samasta paperikosta kuin prinsessakortin paperi. Kiekuraleimasin on Memory Boxin ja olen leimannut sen ja tekstin Versafine Vintage Sepia-leimasintyynyllä. Reunan valkoiset "tikkaukset" tein valkoisella geelikynällä.

Anteeksi nyt, kun nuo kuvat ovat skannautuneet noin vinoon, mutta en viitsinyt ruveta uusimaan, sillä nyt rupean päivittämään kauppaan aamulla saapuneita Magnolian joulupukkeja!