Sarah Kayn kuvien ystäville on nyt tarjolla paljon uutta askartelumateriaalia! Tykkäätpä sitten tehdä 3D-kuvia tai mieluummin leimailla, niin molemmille löytyy Sarah Kayta! 3D-kategoriasta löytyy Sarah Kayta mini 3d-kirja, sekä stanssattuja ja pyramiidikuvia. Uudet Sarah Kay-leimasimet löytyvät täältä.

Siirsin joitain vanhempia Magnolia-leimasimia Poistokoriin -35% alennuksella. Lisäksi KAIKKI MUUT Magnolia-leimasimet ovat -20% alennuksella heinäkuun loppuun asti. Näin tehdään tilaa uusille Magnolian leimasimelle, joiden luulen saapuvan ensi viikolla. Samassa lähetyksessä tulee myös upouusia Magnolian omia skräppipapereita!

Vaikka kesä on kauneimmillaan, kaupan valikoimista löytyy jo jouluisiakin askartelumateriaaleja, kuten korttipohjia, kirjekuoria, ääriviivatarroja ja 3D-kuvia. Stanssattuja 3D-kuvia löytyy myös paljon uusia ja suosittua edullista neliökorttipohjaa nyt useissa uusissa väreissä! Myös PysselPassionilta on saapunut uusia kesäisiä leimasimia!

Paljon on kesän aikanakin tullut uusia tuotteita, joista tässä vain muutama poiminta. Kaikki uusimmat tuotteet löydät aina helposti Uudet tuotteet-kategoriasta, jota seuraamalla varmistat, ettei mikään uutuus mene sivu suun!

Aurinkoista kesän jatkoa!

Mira