Magnolian Lazy Summer Days Collection 2009 leimasimet saapuivat viimein. Paperit eivät kuitenkaan saapuneet samassa paketissa. Jatkamme siis edelleen odottelua ja kyselen perään. Leimasimet löytyvät kaupasta täältä.

Tietäisikö joku, missä voisi olla vika, kun en pääse blogeja katselemaan kuin hetkeksi ja sitten ei aukea enää mikään? Ensin pääsen blogiin ihan normaalisti, mutta muutaman sivun aukaisun jälkeen, ei mikään blogi enää aukea. Samaa tapahtuu niin Vuodatuksen kuin Blogspotin blogeissa, mutta muilla sivustoilla ei tätä ongelmaa ole ilmennyt. Myös tämä oman blogin päivitys jää yleensä kesken ja sivulaatikot ovat päivittämättä tämän takia. Jos saan kirjoituksen julkaistua, niin sitten tökkää, enkä pääse enää muuttamaan muuta. Äsken aloin muokata DT-laatikkoa, mutta vahingossa poistin sieltä kaikki. Nyt en saa auki DT:läisten blogeja, joten en saa niitä linkitettyä.

Tiimissä on käynyt kato Aijan, Tarjan, Susannen ja Minnan lopetettua omien elämäntilanteidensa takia, joten parille uudelle DT-tiimiläiselle olisi tarvetta. Jos kiinnostaa, niin laita sähköpostia ja linkki blogiisi! Huomioin myös aiemmassa haussa hakemuksen laittaneet.