On mennyt kesä ilman päivityksiä. Suurena syynä se, että tietokoneesta meni dvd-asema rikki ja kesti jonnin aikaa, ennen kuin saatiin uusi sopiva hommattua. Lisäksi ostin alkukesästä uuden kameran, jonka koneelle asentamiseen taas meni toinen jonnin aikaa... Siis ei siihen itse asentamiseen, vaan lähinnä siihen, että saatiin aikaiseksi se tehtyä.  Nyt oli sitten vihdoin jo ihan pakko sekin suorittaa, kun olin kaksi kameran muistikorttia kuvannut täyteen. ;) Harmikseni sitten huomasin, että monet varsinkin lähikuvat ovat epätarkkoja, vaikka kameran näytössä näyttivät tarkoilta. :(

Nyt sitten ajattelin taas laittaa päivityksiä ennakkoajastuksella, joten luvassa kesän korttisatoa, joka päivälle jokin poiminta.

Edit: Nyt olen laittanut ajastuksella päivityksiä siten, että joka päivä tulee päivitys aina 6.9.2008 asti! Palailen ilmoitusluontoisten asioiden parissa kyllä reaaliaikaisemminkin astialle tuossa kuunvaihteessa viimeistään, joten kannattaa olla kuulolla! :)

Toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa vietettiin muutamat tasakymmenjuhlat ja tällaisia kortteja syntyi päivänsankareille.

1828950.jpg

Moottoripyöriä retrohenkisellä taustalla. Mittariin tein uuden viisarin ja laitoin sen osoittamaan kolmeekymppiä.

1828952.jpg

Tässä ruusu on valmiiksi stanssattu hologrammi 3D-kuva. Koska kuva on kiiltävä, niin taustalle laitoin helmiäiskorttipohjan ja myös piparireunaovaali ja kirjaimet + numerot on stanssattu helmiäiskartongista.

1828956.jpg

Näinkin suuria lukuja juhlittiin!