Tänään saapuivat ja on kauppaan päivitetty uudet Whiff Of Joyn Party Animals-leimasimet, joissa hauskoja juhlivia eläinhahmoja.

 


Myös joitain uusia 3D-kuvia ja ääriviivatarroja päivitetty ja entisiä täydennetty. Täydennyksiä myös akvarellikorttipohjiin ja neliökorttipohjiin. Jälleen saatavilla myös adressikorttipohjaa ja adressinyörejä, sekä nyt niihin myös sopivat kuoret ja sellofaanipussit!


Poistokorista löytyy vielä paljon kivoja tuotteita erittäin edullisin hinnoin ja tammikuun loppuun ovat tarjouksessa mm. Petaloon kukatjouluiset 3D-kuvat, Morehead 3D-kuvat, hologrammikuvat, yms. Kaikki alehintaiset tuotteet löydät aina Tarjoustuotteet-otsikkoa klikkaamalla.

Huomaathan, että alleviivatut sanat ovat linkkejä mistä tuotteet löytyvät kaupastani


Vanhoja Sugar Nellie-leimasimia on vielä poistohinnoin, kuvaston saa sähköpostitse pyytämällä, laita viestin aiheeksi "Sugar Nellie-kuvasto". Uusia Sugar Nellie-leimasimia on tilattu ja tulevat varmaan viikon-parin päästä. Tulossa mm. Sweet Art Ebonyn sarja 2, Leanne Ellis:in leimasimia, sekä Home Grown ihania eläinleimasimia. Näistä voi jo kysellä tarkemmin mitä tulee ja otan vastaan myös ennakkovarauksia, laita viestin aiheeksi "Sugar Nellie uudet". Kaupan sivuille näitä ei tule, sillä muilla ei ole lupaa myydä näitä nettikaupoissa.


Helmikuussa tulossa ainakin uusia Memory Boxin tuotteita, sekä PysselPassion-leimasimia.


Kiinnostaisiko sinua Mihannan Designer Team-jäsenyys? Etsin muutamaa DT-jäsentä askartelemaan kortteja, skräppisivuja ja muita askartelutöitä, sekä esittelemään niitä ja Mihannan valikoimista löytyviä tuotteita omissa blogeissaan. Vaatimuksena siis oma blogi, askarteluinto ja yhteistyöhalukkuus kanssani. Jos kiinnostuit, kysele lisätietoja ja hakemusohjeet sähköpostitse info@mihanna.com . Laita viestin aiheeksi "DT-jäsenyys", niin löydän asiaa koskevat viestit helpommin ja vastaaminen nopeutuu. Hakuaikaa ainakin tammikuun loppuun asti.

HUOM! Lasten sairastelusta johtuen olen pystynyt huonommin keskittymään työasioihin. Tilaukset olen käsitellyt ja lähettänyt normaalisti, mutta sähköposteihin vastaaminen on voinut ja voi edelleen viivästyä. DT-kyselyihin vastaan useammalle yhdellä kertaa, joten älä ihmettele, jos et ole saanut vastausta! Yritän viimeistään huomenna saada vastaukset lähtemään!

Askarteluniloa!

-Mihanna-