Olen tässä ideoinut omaa decoa ja koska kohtahan on joulu ovella ;)  niin ajattelin saada itselleni mukavan joulukalenterin joulun odotukseen. Siis joulukalenteri-deco! Decossa on 24 A5-kokoista sivua. Sivun koristelun pitää siis olla jouluinen ja jokaisella sivulla pitää näkyä (mieluiten suht isona) numero. Kalenterideco etenee siis numerojärjestyksessä ykkösestä 24:ään. Sivuilla voi olla joulurunoja, toivotuksia, jouluisia reseptejä yms. Ihan mitä vaan jouluun liittyvää.

Decon täytyy olla minulla marraskuun viimeiseen päivään mennessä ja ajatuksena olisi, että se olisi samalla myös tämän blogini joulukalenteri, eli esittelen joulukuussa joka päivä sivun tästä decosta.

Marraskuun viimeiseen päivään on enää vajaa 16 viikkoa aikaa, joten aika reippaalla tahdilla pitäisi decon kiertää, joten voisin ottaa 12 koristelijaa mukaan ja jokainen koristelisi kaksi sivua. Ilmoittautumiset kommenttilootaan sekä nimi- ja osoitetietojen kanssa sähköpostiini mihanna76@gmail.com

Edit. Decoa ei tarvitse täyttää järjestyksessä, joten päiviä/numeroita saa varata tai sitten voit decon saadessasi katsoa mitkä ovat vapaita ja täyttää niistä haluamasi.

Joten, löytyisikö 12 osallistujaa?

Edit: Deco täynnä! Kiitos osallistumisesta! Mirri, Sari, Ingridha ja Pirita, laitatteko osoitteenne sähköpostiini! Teen decon lähtövalmiiksi viikonloppuna ja laitan maanantaina matkaan Mirristä lähtien.

1. Mirri

2. Sari

3. Tanja

4. Minna

5. Tristesse

6. Tatsi 23. ja 24. päivä

7. Orvokki

8. *Sassa*

9. Ingridha

10. Tanjuska

11. AnneHelena

12. Pirita