Nyt tulee monta postausta peräkkäin, kun vihdoinkin sain kuvattua, siirrettyä kuvat koneelle ja jopa ladattua ne kuvagalleriaankin!

Olen taas tehnyt illat urakalla kortteja. Lauantaina menen messuille myymään. IIIK! Jännittää! Koska monet ovat kyselleet äitienpäivä- ja yo/valmistujaiskortteja, niin laitan tässä nyt kuvia uusista malleista. Nyt on siis valikoima runsaimmillaan, sunnuntaina toivottavasti jo vähempänä!

Tässä muutama aikaisemmin esittelemätön äitienpäiväkorttimalli.

527758.jpg

527764.jpg

527762.jpg

Teksteinä mulla on Äidille-tarra, sekä valmiit leimasimet "Hyvää äitienpäivää" sekä "Onnea Mummille". Ihana SAY.ni oli yrittänyt metsästää minulle "Mummulle"-leimasinta, kun sellaista aiemmin peräänkuulutin, mutta ei hänkään ollut sellaista löytänyt. Ajatus oli kuitenkin niin ihana,että ihan melkein liikutuin! Että minun vuokseni sellaista yritti etsiä!

Olen sitten aakkos-leimasimilla tehnyt tekstejä Mummu, Mummo, Mumma ja Isomummu. Olenpahan tilauksesta tehnyt myös tekstit "Mami" ja "Varamummu":kin. Noilla aakkosilla on vaan aika työlästä tehdä noita tekstejä, kun pitää vähintään kahdessa erässä sana leimata, eli ensin Mum ja sitten loppu, kun on noita ämmiä niin paljon. En siis ole ollenkaan lähtenyt yrittämäänkään -lle-lopulla (Mummulle). Eikä niistä sitten tule edes yhtään niin nätin näköisiä kuin valmiista leimasimista, kun kirjaimet ovat isompia ja tulevat väkisinkin aika harvaan, vaikka kuinka leikkaa ylimääräisiä reunoista pois.

Rakkailla isovanhemmilla on monta nimeä, joten toivoisi löytyvän useammanlaisia vaihtoehtoja myös korttien teksteihin! Tietysti tuo "Hyvää äitienpäivää" menee sitten kelle vaan, mutta ei tunnu niin henkilökohtaiselta, kuin juuri se nimitys, jolla omaa isovanhempaansa kutsuu. Tulipahan vuodatus...

527766.jpg