Edit 28.1.2009 Tänään tulivat Magnolian Love Collectionin leimasimet ja löytyvät kaupasta Uusista tuotteista.

Olen tänään päivittänyt kauppaan uusia tuotteita, mm. tällaisia

Mementon Dew Drop-leimatyynysettejä, joissa yhdessä setissä aina neljä erisävyistä pisaranmuotoista leimatyynyä. Leimatyyny "seisoo" pystyasennossa ja muotonsa ansiosta on moni- ja helppokäyttöinen ja soveltuu hyvin myös pikkutarkkaan työskentelyyn. Happovapaa ja vesiliukoinen.

Iso määrä uusia stanssattuja 3D-kuvia, todella kauniita!

Näiden stanssattujen kuvien taustalla tykkään itse käyttää helmiäispapereita, koska kuvatkin ovat kiiltäviä, niin sopivat hyvin yhteen.

Myös uusia pyramidi 3D-kuvia tuli valikoimiin. Jokos olette niitä testanneet? Ovat helposti leikattavia, kun ei ole pientä näpertämistä, vaan leikataan suoria viivoja tai kaaria.

Koristepuolelta löytyy uusia akryylitimantteja useita eri värejä. Näissä on tarra valmiiksi takana ja ovat kiinni jonossa, joten niitä voi käyttää monta vierekkäin, tai irrottaa ja käyttää yksitellen.

Kaikki uutuudet löytyvät taas kaupan Uudet tuotteet-osiosta. Tammitarjoukset voimassa vielä muutaman päivän, joten vielä kerkeät hyödyntää niitäkin.

Uusia tuotteita on tilattu ja luultavasti jo tällä viikolla tulevat Magnolian Love Collection-leimasimet!

Hakuaikaa Mihannan Designer Teamiin on tammikuun loppuun. Kiitokset kaikille jo hakemuksia laittaneille! Kiertelen blogeissanne ja mietin valintoja ja ilmoitan tuloksista helmikuun alkupuolella.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Mira