Nyt löytyy kaupasta

1873246.jpg

uudenlaisia 3D-kuvia, nimittäin Pyramid Twisted- ja ZigZag-kuvia. Pyramid twisted-kuvassa on ensin neliön muotoinen pohjakuva ja sitten neliö aina pienenee ja pienemmät neliöt kiinnitetään isomman päälle tarratyynyillä hieman kiertäen, jolloin kuvasta tulee kierretty pyramiidi. Tällaisen pikakokeilun tein hääkuvasta.

1949484.jpg

Tässä vielä tuo kuva lähempää, niin näkyy tuo kierre ja pyramiidi.

1949493.jpg

ZigZag-kuvassa on "kaksi kuvaa yhdessä". Kuva leikataan irti ja taitellaan haitariksi merkityistä kohdista. Kehykset leikataan ja taitellaan ohjeen mukaan ja kuva laitetaan kehysten sisään. Tai näin minä ainakin sen päättelin. Kiinnitin kehykset kiinni 2-puoleisella teipillä ja kuvan myös ohuella 2-puoleisella teipillä reunoiltaan. Jos joku keksii tai tietää oikeamman keinon, niin vinkatkaa! Joka tapauksessa, lopputulos ei näytä päältä päin katsottuna oikein miltään, mutta sitten kun katsoo vasemmalta, niin kuva näyttää tältä

1949498.jpg

ja oikealta katsottuna kuva on tällainen

1949508.jpg

Aika hauskoja ovat molemmat! Valikoima on vielä aika pieni, mutta eiköhän näitä tule lisää!

Lisäksi kaupassa paljon muutakin uutta, mm. Flower Fairies-, eli Kukkakeiju-leimasimia, akryylipalikoita, uusia 3D-kuvia, liimakuvioita, yms. Kaikki uutuudet löytyvät kaupasta Uudet tuotteet-otsikkoa klikkaamalla.

1949518.jpg

Flower Fairies-leimasimia

Tänään vielä kerkeää rekisteröityä kauppaan osallistuakseen arvontaan, jonka arvon huomenna! Rekisteröityminen ei edellytä ostamista!