Tänään saapuivat  Whiff Of Joyn uudet suloiset Party Animals-leimasimet, eli juhlivat eläimet sekä Wedding and Baby Collection, eli hää- ja vauva-aiheisia leimasimia.

Nordean asiakkaille

On tullut ihmettelyjä, miksi Mihannan nettikaupassa ei voi maksaa Nordean verkkomaksupalvelussa, vaikka muiden pankkien verkkomaksuna voi. Tämä johtuu siitä, että verkkomaksupalvelun tarjoaja - Suomen Verkkomaksut- ei ole tehnyt Nordean kanssa sopimusta. Käsittääkseni neuvotteluja on käyty, mutta ainakaan vielä tulosta ei ole tullut.

Pystyisin toki itse tekemään sopimuksen Nordean kanssa ja ostaa palvelun suoraan heiltä. Se maksaa kuitenkin saman verran kuin nuo SV:n kautta toimivat kaikki muut pankkipalvelut yhteensä, joka ei ole ihan pieni summa kuukaudessa, joten se pakottaisi nostamaan toimituskuluja huomattavasti. Sitä en taas näe mielekkäänä asiana, eikä varmaan moni asiakaskaan, joten pyydän Nordean asiakkailta kärsivällisyyttä. Mikäli ette voi/halua maksaa luottokortilla, niin valitkaa maksutavaksi ennakkomaksu, jolloin saatte automaattisesti laskun sähköpostiinne ja voitte sen maksaa oman verkkopankkinne kautta. Maksu näkyy tililläni yleensä 2 pankkipäivän kuluttua ja silloin laitan tilauksenne postiin.

Kiitoksia palautteistanne!

Mira