Kuluneella viikolla olen tehnyt muutaman päivän 15 tuntista työpäivää, kun poika oli yksin lomalla toisessa mummolassa Keski-Suomessa ja tyttö oli päivät toisessa mummolassa melkein naapurissa. Seurauksena monta päivää päänsärkyä, jumissa olevia lihaksia, kauhea väsymys, mutta jotain valmistakin tuli. Ensi lauantaina 1.12.07 Rantsilan Joulumarkkinoilla myynnissä mm. alla olevia decoupage-juttuja.

1082749.jpg

1082827.jpg

Jouluisia tarjottimia, jotka olen maalannut ja koristellut lautasliinakuvilla.

1082826.jpg

1082829.jpg

Mukeja enkeli-, pipari- ja eläinaiheilla.

1082777.jpg 1082780.jpg

Jos kerkeän viikolla tehdä, niin voipi tulla myös tämän tyylisiä kelloja. Miten muuten kannattaisi, vai kannattaisiko noihin kelloihin tehdä jotenkin numerot tai edes viivat numeroiden kohdalle? Mitä mieltä olette? En ole uskaltanut mennä sörkkimään, kun pelkään että menee ihan pilalle sitten. Ideoita?

Edit: Lisäkysymyksiä koskien kelloja: itsekin tykkäisin, että olisi edes viivat numeroiden paikalla, mutta miten toteutus? Tulisiko ne ympyränmuodossa viisareiden "kulkureitille", vai miten? Tuon mallisessa kellossa mielestäni hirveän vaikeaa. Ja on tyhmää, jos tulee kuvan päälle. Myydäänkö jossain valmiita numeroita kelloihin, kun en ole missään nähnyt? Oisko jossain kuvaa tuollaisesta kellosta numeroilla/viivoilla?

1082832.jpg

Sitten vielä tämmöisiä akryylipisaroita, -palloja ja -sydämiä, joissa sisällä 3D-kuva ja muuta koristuksia. Tämmöisen voi antaa vaikka joulukortin, -kukan tai suklaarasian sijasta joulutervehdykseksi.