Arvatkaapas mitä olen päättänyt alkaa opetella ja tehdä? Sen verran olen jo asiaan perehtynyt, että materiaaleja olen tilannut! ;)

Nämä on Kirjokkaasta...

527778.jpg

ja nämä Donno.fi:stä

527775.jpg

Nämä ei enää liity tuohon uuteen harrastukseen, mutta nämäkin Donnosta: valokuvakulmalävistin, kulmaleikkuri/kohokuviointilaite, leimasintussit, pari leimasinta sekä hopeinen leimasintyyny ja kohopulveri. Sori mulla on nyt kaikki termit ihan hukassa... mut jotain sinne päin ne kaikki kai on...

527776.jpg

Minen kyllä tajunnut tuota kulmahommelia, kun siihen pitäisi tulla samalla kohokuvio ja leikkaus, mutta vaikka kokeilin ohuemmalle ja paksummalle paperille/kartongille ja painoin kahteen kertaan, niin hirveen heikko kuvio tulee, ei siitä saa mitään selvää, korkeintaan voi ihmetellä, että mikäs tuon kortin kulman on noin pilannut. Viisaammilta apua anelee hän!

Ja se uusi innostukseni, joka on vielä teoria-asteella, on siis skräppäys (meniköhän tämäkään termi oikein?) Pikkuneidistä, joka täyttää kohta jo vuoden, ei ole vielä teetetty yhtään paperikuvia! Pojan vauva-ajasta on kuvia kolme albumillista, tosin ihan perinteisesti albumissa ilman mitään koristuksia. Niinpä "hyvitykseksi" tytölle aion tehdä hänen vauva-ajastaan oikein hienon muistoalbumin! Ja jos oikein innostun, ja hommasta tykkään, niin teen sitten pojallekin oman.

Nyt sitten taas apuja kaipailisin. Löytyiskö jostain semmoset hyvät "kädestä pitäen" kerrotut ja näytetyt ohjeet, kuinka tossa hommassa pääsee alkuun? Siis miten ensinnäkin noi ihqut paperit kannattaa kiinnittää sivuihin? Ja miten ne sivujen reunat sitten tehdään, ettei jää repsottamaan? Lähinnä kai nuo on ne suurimmat probleemat, muuten kai se on ihan itsestä ja omasta mielikuvituksesta kiinni, miten sitä tekee. Vaan kaikenlaisia vinkkejä ja linkkejä kiitollisena vastaanotetaan!

P.S. Lähdin Donnon-sivuilta linkkiä hakemaan ja aloin sitten selailla juttua tuulikelloista. Katsokaa miten ihania tuulikelloja! Omaan puutarhaan ois ihana se ruukuista tehty puutarhuri! Minusta on ihania semmoset sievä-ääniset tuulikellot.

Mitenhän mulla riittää aika, kun kohta alkaa puutarhahommatkin? Tai haravointia olen jo aloitellut ja tänään kylvänyt siemeniä ruukkuihin. Pitäisikö hankkia kodin-/lastenhoitaja, että äiti saisi rauhassa harrastaa... ;)