Kesän aikana sain muutaman isomman haasteen. Ensimmäisessä toiveena oli  country-aiheinen A4-kokoinen kortti countrytanssin harrastajalle. Netistä löysin tuon kuvan, jonka sitten suurensin ja tulostin neljään kertaan ja kokosin 3D-kuvaksi. Kortin tein adressikorttipohjaan, eli on kaksiosainen A4-korttipohja. Taustat helmiäiskartongista, samoin kuin kirjaimet ja numerot, jotka ovat Cuttlebugin Olivia-kirjainstansseilla leikattuja. Sattui vielä löytymään kortin väreihin sopivat tähtinapit, jotka yhdistyvät stetsonin Amerikan lipun tähtiin. Reunustukset ovat mustavalkoista nauhaa.

1828962.jpg

Toinen isompi tilaus oli moottoripyörä-valokuvasta tehty taulu. Kuvan tulostin valokuvapaperille taas neljään kertaan ja kokosin 3D:ksi. Tässäkin valokuvan kiiltävyyden takia päädyin helmiäiskartonki ja -paperitaustoihin. Salmiakkikuvioinen ja raitapaperi ovat Cardmaker´s Classic-paperilehtiöstä. Tähän sattui sopivasti löytymään mustavalkoisia haaraniittejä, joissa toistuvat nuo raidat ja salmiakkikuviot. Rekisterikilpeen kirjaimet ja numerot on siirtokuvilla (rub-ons) tehty. Lisäksi mustavalkoista raitanauhaa ja valkoista ääriviivatarraa reunoihin.

1828976.jpg

Kolmas isompi haaste oli pikkutytölle muistotaulu poisnukkuneesta lemmikkikanista. Tässä väreinä hempeät tyttömäiset pastellit. Paperin ja kirjaimet löysin jostain skräppipaperilehtiöstä, jonka olen hommannut oman tyttären skräppialbumia varten.... hmm... on muuten jäänyt ja unohtunut se koko projekti multa... Kukat ovat Hot of the press´n Pastel flowers.

1828979.jpg