Otin eilen illalla oikein asiakseni testailla uutta sumusprayta, sekä muita uusia juttuja. Eihän siitä tietenkään silloin tule mitään kun yrittämällä yrittää jotain tiettyjä juttuja sisällyttää korttiin. Lopputulokset eivät siis ole oikein  mistään kotoisin, mutta selviää näistä nyt vähän käyttötarkoituksia.

2018044.jpg

Tässä ensimmäisessä kortissa värjäsin valkoisen korttipohjan kahdella erivärisellä Mist Spraylla eli sumuspraylla. Käytin tässä Amarettoa eli ruskeaa, sekä Copper Shimmeriä, joka on metallinhohtopunaista. Tätä ei löydy kaupastani, koska sitä tuli vain yksi pullo, olivat aika lopussa vähän kaikki värit tukustakin, joten sain vain pienen erän näitä nyt alkuun. Mutta toinen metallinhohtoinen on Bright Gold, eli kulta, jota voisi käyttää tilalla. Sugar Nellien leimakuvan leimasin Versafine Mini Vintage Sepia-leimasintyynyllä, nurkassa Memory Boxin Dot Paisley-leimasimella leimattu kiekura. Kukat ovat HOTP:n Chocolate Silk Flowers.

2018046.jpg

Toisessa kortissa laitoin stanssatun piparireunasoikion kiinni korttipohjaan ja sumuttelin Amaretto-sumuspraylla kevyemmin kuin ensimmäisessä kortissa, eli tässä tuo pohja on selvästi sumuinen ja korttipohja paistaa sieltä osin läpi. Poistin soikion, jolloin sen alla oleva valkea korttipohja paljastui ja leimasin Sugar Nellien joulukuvan suoraan korttipohjaan. Kulmissa Memory Boxin kiekuraleimasimista käytetty Brandywine Flourish. Teksti Hyvää Joulua-leimasimella ja reunassa ornamenttinauha tarralla.

2018045.jpg

Tässä vielä yksi samalla kuvalla tehty kortti, jossa taustapaperi Memory Boxin -paperikosta.

Sugar Nellie-leimasimet eivät ole myynnissä nettikaupassa, mutta niistä saa kuvaston sähköpostitse pyytämällä! Vielä muutamia jouluisia leimasimia jäljellä! info@mihanna.com